Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı erdemli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, meslek ve umum tesislarında müstacel durum ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş Yangın kapısı istanbul fiyatı yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu binanın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Yangın Bapsı baş amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, elan çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygun davranılmalıdır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Yerında uzman ve sertifikalı fonçılarımızın katkıları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page